Sunday, June 19, 2011

The Adjustment Bereau...


Skang aku nk update psl movie plak....dh lama gak aku x update psl movie yg aku dh tengok....Tajk cite die 'The Adjustment Bereau'...Nmpk cm x menarik movie nie...skali lyn...best jugak...movie nie mengisahkan seorang pemuda yg terlibat dlm dunia politik. Watak David Norris ni dilakonkan oleh Matt Damon. Matt Damon antara actor yg hebat di Hollywood. Dlm movie nie mengisahkan bagaimana takdir seseorg manusia diubah...bayangkan...klu u all nak baca sinopsis..click link bwh nie...sinopsis dari wikipedia lebih tepat...klu nak download hantar comment...aku boleh bg link utk download

Color Guide...


Sebagai programmer @ web designer @ blogger @ web developer @ desinger @ sebagainya....mesti kadang2 buntu nak choose color ape for ur blog @ web application @ website @ poster design @ sebagainya...kadang2 nak dapatkan hex code & rgb code yg sesuai untuk mendapatkan color combination yg excellent pn ...aku suggest visit website colorlovers...u all boleh tgk cth pallette neon freon dlm gmbr kt ats....combination color background image kt atas tu pun, aku refer kt website tu...kalau u all ada suggestion website lain bgtau la aku ye...keep sharing ideas ok....untuk visit website color lovers sila click link dibwh...

Sunday, June 12, 2011

Jersey Home baru Manchester United



Actually lame dh aku nak letak entry nie...tp x sempat2 nak update...sejak dr bulan lepas lagi...aku nak update yg manchester united dh ada jersey home baru...apa yg nampak ketara perubhnnye adalah pada kolar jersey tu...mmg smart..tgk gmbr kt atas nie...

Monday, May 2, 2011

Dilarang Masuk vs Senjakala



Dah lame x post psl movie dlm blog aku nie...Aku layan jugak horror movie Melayu skang nie...sbb aku tgk ade byk improvement dlm seni filem kt M'sia nie terutama horror movie...baru2 nie aku dh layan 2 movie seram terbaru Dilarang masuk n Senjakala....not bad...tp secara peribadi aku lebih suka Dilarang Masuk...mmg best la...quality filem tu pn...baik la...pelakon2 ok gak...suspen n seram....senjakala ok la...tp cerita biasa je...lebih kurang mcm cerita yg pernah ditayangkan kt M'sia nie...Dilarang Masuk memang lain dari yg lain...bg u all yg nk tgk movie...buatlah decision yg terbaik. Nak download pn bole...bwh nie aku letak link utk download..


Dilarang Masuk
http://www.fileserve.com/file/9zGQWRu

Senjakala
http://www.duckload.com/download/5213311/Senjakala.11.jieazzmovie.net-wancuiX.mkv

Saturday, January 8, 2011

Nak tengok mane satu nie....

AJL at 9:00 pm
Japan vs Jordan at 9:00 pm
FA Cup 2010/11 Man U vs Liverpool

Alamak mane satu nak tgk nie...in my list...FA Cup no 1...tp tgk game Japan pn best gak...tp AJL pn best gak...ape2 pun gud luck to all finalist for AJL terutama Yuna

Sunday, January 2, 2011

I like this....


I think it is a compliment...yeah..a great compliment from boss Sir Alex Ferguson....Rooney the best football player in the world.