Saturday, February 27, 2010

SABUN TAHAN MENGANTUK....RM10 JER...



Masalah utama aku dan ramai kawan2 aku adalah mengantuk semasa bekerja dan juga mengantuk pada waktu dan masa yang x diundang...........korang macam mane? tak payah tipu la...aku percaya korang2 yg normal kt luar sana adalah masalah cm aku nie. Sengsara betul aku rasa...setiap kali sampai jam 11.30 am - 2.30 pm setiap hari. Masalah mengantuk nie mesti akan dtg, lagi2 waktu2 mcm nie waktu favourite boss aku buat meeting, discussion and etc. Kalau dh mengantuk mmg susah nk fokus. Dan sampailah pada suatu hari, aku dikenalkan oleh kwn aku yg pn ade masalah cm aku kepada produk ni....SABUN............kelakar pn ade...ape kene mengena sabun dgn mengantuk???????? tapi bila aku dh cuba sendiri sabun nie...baru aku sedar yg masalah mengantuk tak diundang aku nie dapat di'settlekan' dgn mudah. Caranya cukup simple. Setiap kali aku mengantuk waktu keje, aku cume perlu cuci muka dlm masa 2 minit jer. Pastu confirm bijik mata jadik cerah smpi petang. Keje pn jadi lebih fokus dan produktif. Kalau korang x percaya korang boleh dapatkan sabun AQURA ni drpd aku cume dgn harga RM10 jer...klu jadik ahli korang boleh dpt 80 sabun dgn harga RM390...bole dpt side income tau...call me Nas Adora - 0176027693.....

Click Here For Details Use Internet Explorer Browser to open