Saturday, August 29, 2009

Dapatkan Jam Berjenama Dgn Harga Murah!!!



Kalau kwn2 tgk jam kt atas ni kt butik chopard (ade kt klcc), harga jam nie around 40 ribu. Tapi sy jual jam nie harganya kurang dari rm600, jam yg sy jual tu mmg imitation 1st gred. Bukan jam nie je sy jual, ade jename lain lagi..bagi tau je jam ape yg u all nk....for Men & Women...cth mcm:

1. Seiko
2. Titus
3. Tag heuer
4. Swatch
5. Rolex
6. Tissot
7. Fossil
8. GC
9. Cherutti
10. Chanel
11. Omega
12. Toy Watch
13. Guess

Klu u all tgk jam imitation 1st gred nie, u all mesti terkejut, sebab u all akan sangkakan itu jam original, sbb jam yg sy jual nie exactly looks like original. Bkn stakat sama malah high quality. Bgtau je kt sy jam ape yg u all nak, u all nk byr ansuran pn boleh? no problem...nak tgk contoh pn bole...just call me Nas: 0176027693. Mmg sgt berbaloi baloi......(sape yg tau kite pakai original ke x kan!)

5 comments:

asLaH aNuaR said...

jak bila ko bkecimpung dunia pniagaan nie..hhuuhu..
aku bkenan jam fossil...brp harga?

Full Name: Nas Adora Mohd Dan said...

klu nk fossil, ko nk model ape? ko search model n warna yg ko nk? pastu aku bgtau harga

AIN-NAAZ said...

wah wah wah menarik sungguhhhh... pasni aku nak jual jam aku carik ko yeee... baru beli jam aritu.. terlambat laa plak..

asLaH aNuaR said...

fossil ada 2 yg bkenan
1) Fossil S+arck - Ladies Veiled
Style #: PH5017

2)FOSSIL Fuel Ladies Steel/Strap
Model: JR9471

asLaH aNuaR said...

dkny xde ek?