Monday, November 26, 2012

Mencari geng badminton...

Aku n kwn2, setiap hari selasa n khamis jam 8-10pm selalu main badminton di sek men chong hwa,jln pahang or stadium tasik titiwangsa...pd sesiapa yg berminat nk join email me at asaryoma@gmail.com...
Nyatakan detail berikut:

1. Name
2. Age
3. Gender
4. Phone no.

male and female bole join...& 1malaysia...u r welcome to join us...

Saturday, March 17, 2012

write blog using blospot android

Now,i can update my blog using my phone..dh lame rasenye x update blog aku nie,kpd sesiapa yg pki android download la blogspot android utk update blog korang,so i can update anywhere u r!


Published with Blogger-droid v2.0.4

Sunday, June 19, 2011

The Adjustment Bereau...


Skang aku nk update psl movie plak....dh lama gak aku x update psl movie yg aku dh tengok....Tajk cite die 'The Adjustment Bereau'...Nmpk cm x menarik movie nie...skali lyn...best jugak...movie nie mengisahkan seorang pemuda yg terlibat dlm dunia politik. Watak David Norris ni dilakonkan oleh Matt Damon. Matt Damon antara actor yg hebat di Hollywood. Dlm movie nie mengisahkan bagaimana takdir seseorg manusia diubah...bayangkan...klu u all nak baca sinopsis..click link bwh nie...sinopsis dari wikipedia lebih tepat...klu nak download hantar comment...aku boleh bg link utk download

Color Guide...


Sebagai programmer @ web designer @ blogger @ web developer @ desinger @ sebagainya....mesti kadang2 buntu nak choose color ape for ur blog @ web application @ website @ poster design @ sebagainya...kadang2 nak dapatkan hex code & rgb code yg sesuai untuk mendapatkan color combination yg excellent pn ...aku suggest visit website colorlovers...u all boleh tgk cth pallette neon freon dlm gmbr kt ats....combination color background image kt atas tu pun, aku refer kt website tu...kalau u all ada suggestion website lain bgtau la aku ye...keep sharing ideas ok....untuk visit website color lovers sila click link dibwh...

Sunday, June 12, 2011

Jersey Home baru Manchester United



Actually lame dh aku nak letak entry nie...tp x sempat2 nak update...sejak dr bulan lepas lagi...aku nak update yg manchester united dh ada jersey home baru...apa yg nampak ketara perubhnnye adalah pada kolar jersey tu...mmg smart..tgk gmbr kt atas nie...

Monday, May 2, 2011

Dilarang Masuk vs Senjakala



Dah lame x post psl movie dlm blog aku nie...Aku layan jugak horror movie Melayu skang nie...sbb aku tgk ade byk improvement dlm seni filem kt M'sia nie terutama horror movie...baru2 nie aku dh layan 2 movie seram terbaru Dilarang masuk n Senjakala....not bad...tp secara peribadi aku lebih suka Dilarang Masuk...mmg best la...quality filem tu pn...baik la...pelakon2 ok gak...suspen n seram....senjakala ok la...tp cerita biasa je...lebih kurang mcm cerita yg pernah ditayangkan kt M'sia nie...Dilarang Masuk memang lain dari yg lain...bg u all yg nk tgk movie...buatlah decision yg terbaik. Nak download pn bole...bwh nie aku letak link utk download..


Dilarang Masuk
http://www.fileserve.com/file/9zGQWRu

Senjakala
http://www.duckload.com/download/5213311/Senjakala.11.jieazzmovie.net-wancuiX.mkv